Bericht versturen

hoge snelheids de afwijking die machinec kan maken netto opnemen breien

December 30, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over hoge snelheids de afwijking die machinec kan maken netto opnemen breien
Netto insect het bewijs niet alleen heeft de functie van het in de schaduw stellen, maar ook heeft de functie van insectpreventie. Het is een nieuw materiaal om plantaardig ongedierte op het gebied te verhinderen. Hoofdfuncties van netto insectpreventie
Het wordt gebruikt voor zaailing het opheffen en de cultuur van Chinese kool, kool, de zomerradijs, kool, bloemkool, aubergine, fruit, meloen, bonen en andere groenten in de zomer en de herfst, en kan het totstandkomingstarief, zaailingstarief en zaailingskwaliteit verbeteren.
Het behandelen van vorm
(1) het netto insectbewijs zal direct behandeld worden op het serrekader, en het omringen zal strak samengeperst worden met grond of bakstenen. Het net zal met film dringende lijn worden vastgemaakt, die in combinatie met film dringende lijn en filmcoiler zal worden gebruikt, en de voordeur zal voor het aan het licht brengen worden gereserveerd.
(2) buig bamboestukken of staalbars in kleine bogen, neem hen op de gebiedsgrens op, behandel direct de insectpreventie netto op de boog, en toen water het op het net tot oogst, en voer volledige gesloten dekking uit.
(3) dekking met horizontale steiger. Tijdens de de groeiperiode van het vouwen van dekking, heeft de netto insectpreventie minder het in de schaduw stellen, en er is geen behoefte om het schutblad dag en nacht te behandelen of aan het licht te brengen en dan het aan het licht te brengen. Het zou in het gehele proces moeten worden behandeld, zodat zo ongedierte de kans niet bieden binnenvallen, om het bevredigende effect van de insectpreventie te verkrijgen.
Gronddesinfectie
Nadat het vorige gewas wordt geoogst, zullen de residu's en het onkruid van het vorige gewas uit het gebied worden verwijderd op tijd en intensief zullen gebrand worden. 10 dagen vóór de totstandbrenging van de loods, afvoerkanaalwater om de plantaardige grensoppervlakte onder te dompelen 7 dagen, de eieren en aerophilic bacteriën van oppervlakte en ondergronds ongedierte te verdrinken, dan het geaccumuleerde water verwijderen, aan de zon 2-3 dagen bloot te stellen, en nevelpesticiden op het gehele gebied om te steriliseren en insecten te doden. Tegelijkertijd, zal de periferie van de netto insectpreventie worden samengeperst en om ongedierte worden verzegeld te verhinderen het heimelijk nemen in en eieren te leggen. Wanneer de kleine boogloods voor cultuur wordt behandeld, zal de boogloods hoger dan de gewassen zijn de plantaardige bladeren aan de netto insectpreventie te verhinderen zich vast te klampen, om de gele gestreepte kever en ander ongedierte buiten het net te verhinderen het eten van de plantaardige bladeren en eieren op de plantaardige bladeren te leggen. Toepassingsgebied
①De bladgroenten worden gecultiveerd door met de netten van de insectpreventie te behandelen. De bladgroenten zijn favoriete groenten voor stedelijke en landelijke ingezetenen in de zomer en de herfst. Zij hebben de kenmerken van de snelle groei en korte cyclus. Nochtans, is er veel ongedierte in open gebiedsproductie en ernstige pesticideverontreiniging, zodat durven de burgers hen niet eten. Het gebruik van de netto behandelende cultuur van het insectbewijs kan pesticideverontreiniging zeer verminderen.
②Aubergine, fruit en meloen de netto behandelende cultuur van de insectpreventie. De aubergine, het fruit en de meloen zijn naar voren gebogen aan virusziekten in de zomer en de herfst. Na de toepassing van netto insectpreventie, wordt de transmissieroute van aphids afgesneden om het kwaad van virusziekten te verminderen.
③Zaailing het opheffen. Vanaf Juni aan Augustus elk jaar, is het niet alleen de zaailing opheffend seizoen van groenten in de herfst en de winter, maar ook de periode van hoge vochtigheid, stortbui en frequent insectongedierte, zodat is het moeilijk om zaailingen op te heffen. Na het gebruiken van de netto insectpreventie, is het plantaardige totstandkomingstarief hoog, is het zaailingstarief hoog, en de zaailingskwaliteit is goed, om het initiatief in de herfst en de winter plantaardige productie te winnen
Als u in het netto productieproces van insectpreventie geinteresseerd bent, kunt u aan me bij www.netmakingmachine-Com komen
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Grace Zhuang
Tel. : 0086-13915011538
Fax : 86-0511-88861988
Resterend aantal tekens(20/3000)