Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

       Wij zijn fabrikant gespecialiseerd in afwijkings breiende machines met sterke R&D-achtergrond.
Wij hebben ons eigen verkoop en de dienstteam om onze handel overzee uit te breiden. Onze nadruk is ook bij de technische en productontwikkeling.

       Onze faciliteit behandelt 14000 sq.m met meer than60-werknemers.
Wij hebben onze eigen ingenieurs met sterke kennis van het breien van machines.
Wij hebben onze eigen ingenieurs met sterke kennis van het breien van machines.
Wij kunnen geavanceerde technologie in de afwijkings breiende industrieën introduceren door het hebben van technische samenwerking met  Universiteit.
Wij zijn lid van Chinese Vissende Boat&Gear-Vereniging dat echt in technologieonderzoek en ontwikkeling in vervaardiging is
 om productkwaliteit, het understanfing klantenrequireements te verzekeren en bekwaam om oplossingen op hun problemen te verstrekken.
De bedrijfsfilosofie moet productprestaties en kwaliteit optimaliseren strevend naar het develoing van fabrikanten die kunnen bouwen 
nieuw type van afwijkings breiende machine.

   Ons bedrijf heeft een Raschel-machine met uitstekende prestaties ontwikkeld,
economische en praktische kenmerken. Onze producten zijn verkocht aan economische en praktische kenmerken de van India.
De Oueproducten zijn verkocht aan India, Vietnam, Indonesië, Bangladesh. Tevredenheid van Egypte en de hoge van de klant van etc.achieving.
Wij willen blijven en vernieuwend nieuwe producten ontwikkelen om verschillende gebruikersbehoeften tevreden te stellen.
Wij willen ons markertaandeel met geavanceerde technologie, betrouwbare kwaliteit en goede klantenserivice vergroten.

   Wij hebben opstelling twee dochterondernemingen zoals hieronder.

 

Geschiedenis

Is de Breiende Machine van de Chenyeafwijking ontwikkeld 20 jaar.

Van de eerste binnenlandse afwijkings breiende machine vandaag, na jaren van doopsel, is de technologie meer en meer rijp geworden.

Wij zijn lid van Chinese Vissende Boat&Gear-Vereniging die de hoogste technologie van de visserij van machine in China is.

Chenye leidt bedrijf in het Vasteland van China.

De Chenyemachines zijn verkocht aan meer dan 20 landen wereldwijd en wereldwijd erkend.

Dienst

Changzhou Chenye Warp Knitting Machinery Co., Ltd. Leave MessagesChangzhou Chenye Warp Knitting Machinery Co., Ltd. Leave Messages

 

Chenye bevestigt het de dienstprincipe om de belangen van klanten te maximaliseren en verleent van ganser harte de beste dienst voor elke klant.

Wij stemmen in op elk ogenblik met uw overleg van 24 uur.

Beantwoord actief om het even welke vragen voor u. Het is onze plicht om de goede verrichting van de machines te verzekeren u koopt.

Wij beloven levenslange kwaliteitsborging.

Onze ingenieurs zullen de machines op uw drempel zuiveren om de beste voorwaarde van elke machine te verzekeren.

Tegelijkertijd, zijn wij bereid om u van begeleiding op het gebruik van de machines te voorzien zodat uw werknemers de machines kunnen snel en skillfully in werking stellen.

 

Onze ingenieurs gaan naar het huis van custumer naar grondig onderzoek de machines en handhaven hen na verkoop

 

Ons Team

Slechts kan het beste team u de beste machine geven. Wordt het technische ontwikkelingsteam van Chenye geleid door ingenieurs van KARL MAYER. Sinds eerste afwijking is de breiende machine in China, chenye de ervarenst ingenieur in China. Haar team is zeer creatief en leidt de tendens van de machineontwikkeling. Slechts kunnen zij de beste machine voor u ontwerpen. Onze machine wordt samengesteld uit een groep assemblageingenieurs die voortreffelijkheid nastreven en elk detail zorgvuldig controleren. Het kwaliteitscontroleteam van KARL MAYER controleert ook elk detail voor uw machine. Ons ingenieursteam komt uit verschillende landen. Wanneer u om het even welk probleem ontmoet, zijn zij uw beste helpers en komen om het voor u persoonlijk op te lossen. Wij hebben ook de beste verkoop. Zij zijn jongeren die aan de hoogste universiteiten van China komen. Zij zijn enthousiast en energiek. Zij lossen altijd problemen voor u vanuit het perspectief van klanten op en dienen 24 uur per dag u.

Ons team wnet aan de tentoonstelling

Changzhou Chenye Warp Knitting Machinery Co., Ltd. Leave Messages

Changzhou Chenye Warp Knitting Machinery Co., Ltd. Leave Messages

 

 

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Grace Zhuang
Tel. : 0086-13915011538
Fax : 86-0511-88861988
Resterend aantal tekens(20/3000)