De schaduw netto machine van de serrealuminiumfolie

January 25, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over De schaduw netto machine van de serrealuminiumfolie
Overzicht van aluminiumfoliezon het in de schaduw stellen en thermische isolatiegordijn:
1. Bezinning en transmissie: door de bezinning en de transmissie van aluminiumfolie en de transparante polymeermaterialen, koel in de loop van de dag neer, houd warm en bespaar energie bij nacht, vorm goede binnenklimaatvoorwaarden en druk energiekosten.
2. Bevochtigende en anticondensatie: de geweven structuur staat voldoende waterdamp toe overgaan door om condensatie bij het lagere deel van het gordijn te verhinderen.
3. Lange levensduur: de anti ultraviolette die stabilisator in het materiaal wordt toegevoegd heeft weerstand tegen de chemische producten algemeen in de serre worden gebruikt.
4. Stabiele prestaties: met speciaal formule en proces en zuivere aluminiumfolie, zal het product niet dealuminated zijn. De inkrimping van het product bedraagt ≤ 0,1% 70 ℃.
5. Kleine bezette ruimte: de speciale geweven structuur maakt het gemakkelijk vouwen, om ervoor te zorgen dat de verlichtingsmiddelen kunnen zoveel mogelijk worden gebruikt wanneer het zonnescherm wordt ingetrokken
6. Toepassing: het is geschikt voor diverse vormen van serres en kan onder verschillende serre worden geïnstalleerd die materialen behandelen. De installatiemethode kan het glijdende systeem en opschortingssysteem selecteren om gordijnlijn te steunen.

laatste bedrijfsnieuws over De schaduw netto machine van de serrealuminiumfolie  0

 


 

Als u rente over deze netto anti-vogel hebt, kunt u onze website bezoeken: www.netmakingmachine.com en vertelt ons u vereist, hoop ik u kan helpen.

Natuurlijk als u om het even welke ideeën hebt, kunt u me ook contacteren directly.email: lulu@cn-chenye.com, wechat/whatsapp: 008618915081290