Bericht versturen

Wat anti netto hagel

December 30, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Wat anti netto hagel
Van de de hagel netto boomgaard van de hagel de netto boomgaard witte netto hagel
Netto is de boomgaard die witte hagel een netwerkstof van polyethyleen met anti-veroudert, antiultraviolet en andere chemische additieven als belangrijkste grondstof wordt gemaakt.
Netto boomgaard de hagel is een soort netto behandelend de gewassen voor bescherming om de schade te verhinderen van Hagel aan vruchten, groenten en andere gewassen tijdens het de groeiproces, de vermindering van output te verhinderen en een beschermende rol in het onweersbuiseizoen te spelen.
Netto de hagel heeft etc. de voordelen van sterkte met grote trekspanning, hittebestendigheid, waterweerstand, corrosieweerstand, het verouderen weerstand, smaakloze, gemakkelijke afvalbehandeling.
Is de breiende machineco. van de Changzhou chenye afwijking, Ltd een bedrijf die zich in de productie van netwerkmachines specialiseren. Als u een vraag naar het verkopen van hagelnetwerken hebt, kunnen wij u van de beste machines voorzien
Netto boomgaard de hagel wordt ook genoemd witte netto hagel, netto polyethyleenhagel, netto druivenhagel, netto de hagelbescherming van de fruitboom, enz.
Is de netto behandelende cultuur van de boomgaardhagel een praktische en milieuvriendelijke nieuwe landbouwtechnologie voor het verhogen van productie. Door de steiger te behandelen om een kunstmatige isolatiebarrière te bouwen, kan de hagel van netto worden uitgesloten, om allerlei weer zoals hagel, vorst, regen en sneeuw effectief te controleren en weergevaren te verhinderen.
De netto boomgaardhagel heeft de functies van lichte transmissie en het gematigde in de schaduw stellen van netto hagel, leidt tot gunstige voorwaarden geschikt voor de gewassengroei, verzekert een significante vermindering van de toepassing van chemische bestrijdingsmiddelen op plantaardige gebieden, veroorzaakt gewassen en hygiëne, en verstrekt een krachtige technologie voor de ontwikkeling van groene landbouwproducten.
De netto boomgaard witte hagel kan zich tegen natuurrampen zoals onweerserosie ook verzetten en aanval begroeten.
Netto de hagel wordt wijd gebruikt voor het isoleren van stuifmeelinleiding wanneer het produceren van en het verspreiden van originele zaden zoals groenten en koolzaad. Het kan ook voor insect en ziektepreventie worden gebruikt wanneer het opheffen van tabakszaailingen. Momenteel, is het een product voor fysieke controle van divers gewas en plantaardig ongedierte
 

.
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Grace Zhuang
Tel. : 0086-13915011538
Fax : 86-0511-88861988
Resterend aantal tekens(20/3000)